TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT


Verkkokaupan tuotteita myy Lapinkettu OY (Y-tunnus 3197607-3). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

Mikäli Lapinketun sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Lapinkettu ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.


TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.lapinkettu.fi ostoskorin kautta. 

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Tehdessään tilauksen, asiakkaan tilaustiedot lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää rekisteriselosteestamme.


TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 


MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä. Lapinketun verkkokaupan maksupalveluntarjoajana ja maksun välittäjänä toimii Klarna.

Tarjotut maksutavat:

  • Verkkopankki eli kaikkien suomlaisten pankkien maksupainikkeet
  • Klarnan laskutus ("Maksa myöhemmin")
  • Korttimaksu (Visa,Visaelectron, Mastercard)
  • Osamaksu

Klarna: Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Klarna Checkout, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta voit valita haluamasi maksutavan johon sinut ohjataan turvallisesti suorittamaan maksu. Voit tutustua tarkemmin maksupalveluntarjoajan ja maksun välittäjän ehtoihin osoitteessa https://www.klarna.fi.


Tilaustöiden maksaminen

Tilaustyöt maksetaan sähköpostiin lähetetyllä laskulla, jossa on 14 päivän maksuaika. Tuote toimitetaan kun suoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Noutotilanteissa tuotteen voi maksaa myös käteisellä tai korttimaksulla. Mahdollisesta ennakkomaksusta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen, ja se vähennetään lopullisesta summasta.TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAVAT

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. 

  • Kirjetoimitus pikkupakettina postiluukkuun 4,90 € (1-3 päivää, seuranta)


TOIMITUSAIKA

Lähetämme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä, ja yleisimmin toimitusaikamme on 3-7 vrk. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista verkkokaupassa tai otamme yhteyttä sähköpostitse. Mikäli toimituksella on kiire, otathan etukäteen yhteyttä sähköpostitse saana@lapinkettu.fi.


VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Virheettömällä, alkuperäisessä pakkaukseen olevalla ja käyttämättömällä tuotteella on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautuksen kustannuksista vastaa asiakas itse. Maksunpalautukset tehdään alkuperäisessä maksussa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona). Ota yhteyttä ennen palauttamista sähköpostilla saana@lapinkettu.fi. Palautusoikeus ei koske tilaustyönä tehtyjä tuotteita. Huomioithan, että noutamatta jätetty tilaus ei ole palautus, vaan siitä joudumme veloittamaan käsittelykulut 20€.

Tilaustyönä valmistettavia tuotteita ei koske kuluttajasuojalain mukainen 14 pv palautus-/peruutusoikeus! Selkeissä työ- ja materiaalivirheissä palautusoikeus on kuitenkin voimassa. Mikäli sinulla on huomautettavaa tilaustyönä valmistetusta tuotteesta, otathan välittömästi yhteyttä sähköpostitse saana@lapinkettu.fi.


ONGELMATILANTEET

Jos tuote on viallinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä sähköpostilla saana@lapinkettu.fi, niin sovimme asiasta tarkemmin. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuspalveluun ja otettava kuvatodisteet talteen.

Lapinkettu ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.