Kala-kuksa
Kala-kuksa
Kala-kuksa
Kala-kuksa
Kala-kuksa
Kala-kuksa
Kala-kuksa
Kala-kuksa

Kala-kuksa

100,00 €
sis. 24 % ALV

Oma kuksavarastomme on loppuunmyyty, mutta voit toimittaa meille oman kuksan kaiverrettavaksi. Olemme koonneet selkeän ja helpon ohjeistuksen jonka voit lukea tästä.

Esimerkiksi tämän kuvan kaiverrus 80 € + erikseen ostettavat kuksat alk. 39 €.


Kuksassa on automaattisena kuvana taimen. Mikäli haluat vaihtaa kalalajin toiseen, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä. Kalan asento pidetään samana. Muutoslisä +20 €.


Kaiverramme kuksat käsityönä, joten jokainen on oma yksilönsä.

Koko noin 16 x 7 x 8 cm, vetoisuus 1,5 - 2 dl . Mukana tulee poronnahkanauha ja hoito-ohjeet (sisältää kielet: suomi, englanti, ruotsi, norja, japani, saksa, ranska, venäjä, espanja).

Tekstin ja pienten koristeiden kaiverrus ilmaiseksi! Jätä ostopainikkeen yläpuolisiin laatikoihin lisätiedot toiveistasi. Näet kuvasarjassa ohjeet sijainnin ja tyylin valintaan. Olemme sinuun yhteydessä mikäli tilauksessa on epäselvyyksiä.


Lapinketun kuksat ovat aito luonnontuote, jotka valmistetaan koivupahkasta. Kuksien aihiot tulevat kotimaisilta ammattilaisilta. Lapinketun kuksia kuvat on polttokaiverrettu käsityönä, siis piirretty kuumalla polttokynällä suoraan puuhun. Polttokaiverrus on pysyvä, ei hilseile irti eikä estä kuksan käyttöä.

Älä käytä kuksan pesemiseen kemikaaleja, kuten astianpesuainetta! Pelkkä vedellä huuhtelu riittää. Mukana tulee kattavat käyttöohjeet.


Teemme kuksia myös tilaustyönä, tutustu toteutuneiden töiden galleriaan ja ota yhteyttä mikäli kiinnostuit.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.