Kuksa tekstillä
Kuksa tekstillä
Kuksa tekstillä
Kuksa tekstillä
Kuksa tekstillä
Kuksa tekstillä
Kuksa tekstillä
Kuksa tekstillä

Kuksa tekstillä

65,00 €
sis. 24 % ALV

Oma kuksavarastomme on loppuunmyyty, mutta voit toimittaa meille oman kuksan kaiverrettavaksi. Olemme koonneet selkeän ja helpon ohjeistuksen jonka voit lukea tästä.

Esimerkiksi tekstin kaiverrus 30 € + erikseen ostettavat kuksat alk. 39 €.


Pelkistetty kuksa tekstillä, yleisimmin nimellä ja päivämäärällä. Jätä ostopainikkeen yläpuoliseen laatikkoon haluamasi tekstit ja tyylit. Tekstit kirjoitetaan kaunolla mikäli ei erikseen muuta pyydetä. Mahdollisia muita sijainteja ovat kahva ja pohja. Olemme sinuun yhteydessä mikäli tilauksessa on epäselvyyksiä. 

Kaiverramme kuksat käsityönä, joten jokainen on oma yksilönsä. Kuvista voit nähdä esimerkkejä tyylistämme. Mikäli haluat olla mukana suunnittelussa, pyydäthän meitä lähettämään luonnoksen sähköpostiisi kommentoitavaksi. Prosessi viivästyttää toimitusaikaa pari päivää.

Koko noin 16 x 7 x 8 cm, vetoisuus 1,5 - 2 dl . Mukana tulee poronnahkanauha ja hoito-ohjeet (sisältää kielet: suomi, englanti, ruotsi, norja, japani, saksa, ranska, venäjä, espanja).


Lapinketun kuksat ovat aito luonnontuote, jotka valmistetaan koivupahkasta. Kuksien aihiot tulevat kotimaisilta ammattilaisilta. Lapinketun kuksia kuvat on polttokaiverrettu käsityönä, siis piirretty kuumalla polttokynällä suoraan puuhun. Polttokaiverrus on pysyvä, ei hilseile irti eikä estä kuksan käyttöä.

Älä käytä kuksan pesemiseen kemikaaleja, kuten astianpesuainetta! Pelkkä vedellä huuhtelu riittää. Mukana tulee kattavat käyttöohjeet.


Teemme kuksia myös tilaustyönä, tutustu toteutuneiden töiden galleriaan ja ota yhteyttä mikäli kiinnostuit.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.