Kuksa tekstillä (tilaustuote)

Kuksa tekstillä (tilaustuote)
Kuksa tekstillä (tilaustuote) Kuksa tekstillä (tilaustuote) Kuksa tekstillä (tilaustuote) Kuksa tekstillä (tilaustuote) Kuksa tekstillä (tilaustuote) Kuksa tekstillä (tilaustuote)

Kuksan tilaukset vain sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Varauduthan 2-4 viikon toimitusaikaan äitiyslomani vuoksi.

Tuotetta rajoitettu erä.
60,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Kuksan tilaukset vain sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Varauduthan 2-4 viikon toimitusaikaan äitiyslomani vuoksi.


Pelkistetty kuksa tekstillä, yleisimmin nimellä ja päivämäärällä. Jätä ostopainikkeen yläpuoliseen laatikkoon haluamasi tekstit ja tyylit. Tekstit kirjoitetaan kaunolla mikäli ei erikseen muuta pyydetä. Tekstauksessa tyyleinä käytössä myös yksinkertaisempi (Maria-kuksa) ja koristeellisempi (Aapo-kuksa).

Koko noin 16 x 7 x 8 cm, vetoisuus 1,5 - 2 dl . Mukana tulee poronnahkanauha ja hoito-ohjeet (sisältää kielet: suomi, englanti, ruotsi, norja, japani, saksa, ranska, venäjä, espanja).


Lapinketun kuksat ovat aito luonnontuote, jotka valmistetaan koivupahkasta. Kuksien aihiot tulevat kotimaisilta ammattilaisilta. Lapinketun kuksia kuvat on polttokaiverrettu käsityönä, siis piirretty kuumalla polttokynällä suoraan puuhun. Polttokaiverrus on pysyvä, ei hilseile irti eikä estä kuksan käyttöä.

Älä käytä kuksan pesemiseen kemikaaleja, kuten astianpesuainetta! Pelkkä vedellä huuhtelu riittää. Mukana tulee kattavat käyttöohjeet.


Teemme kuksia myös tilaustyönä, tutustu toteutuneiden töiden galleriaan ja ota yhteyttä mikäli kiinnostuit.

Pituus:
15 cm
Korkeus:
6 cm
Leveys:
9 cm