Sinirinta -korvakorut
Sinirinta -korvakorut
Sinirinta -korvakorut
Sinirinta -korvakorut
Sinirinta -korvakorut
Sinirinta -korvakorut
Sinirinta -korvakorut

Sinirinta -korvakorut

32,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Sinirinta on "pohjoisen satakieli", kuuluisan laululinnun sukulainen jota tavataan vain Ylä-Lapin tunturikoivikoissa ja soistuneilla kosteilla paikoilla. Se on myös Lapin maakuntalintu ja helposti tunnistettavissa värikkäästä rinnastaan. Saamelaiset kutsuvat sinirintaa nimellä giellavealgu, kielenlainaaja. Nimitys on oiva kuvaus linnun monipuolisesta äänimaailmasta ja se on mestarillinen lainaamaan muiden lintulajien lauluja. Sinirintaa kutsutaan myös tiuku- ja kellolinnuksi.

Korut on valmistettu käsityönä kotipajallamme Oulussa. Kotimainen PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri painetaan ja laserleikataan Helsingissä. Painovärit ovat ekologisia, myrkyttömiä ja niillä on korkea UV-säteilyn kesto. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille. Mukana tulee silikoniset stopparit.

Materiaalit: koivuvaneri, kirurginteräs

Koko: korkeus 78 mm (sisältää koukun) x leveys 35 mm x paksuus 3 mm

Korut toimitetaan kauniissa rasiassa, jossa niitä kannattaa myös säilyttää.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta 0,50 € kotimaiselle luonnonsuojelulle.



Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa! Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta, kuten mukana tulevassa korurasiassa. Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan. Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.