Kalman kauneus -kaulakoru

Kalman kauneus -kaulakoru
Kalman kauneus -kaulakoru Kalman kauneus -kaulakoru Kalman kauneus -kaulakoru Kalman kauneus -kaulakoru Kalman kauneus -kaulakoru
Tuotetta rajoitettu erä.
32,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Korut on valmistettu käsityönä kotipajallamme Rovaniemellä. Kotimainen PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri painetaan ja laserleikataan Helsingissä. Painovärit ovat ekologisia, myrkyttömiä ja niillä on korkea UV-säteilyn kesto. Metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia, joka pysyy kauniina pitkään. Korun kuva on painettu molemminpuolin.

Materiaalit: koivuvaneri, nikkelitön korumetalli

Koko: korkeus 58 mm x leveys 54 mm x paksuus 3 mm
Ketjun pituus 75 cm.

Korut toimitetaan kauniissa valkoisessa rasiassa, jossa niitä kannattaa myös säilyttää. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa! Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta, kuten mukana tulevassa korurasiassa. Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan. Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla. 


Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta 0,50 € kotimaiselle luonnonsuojelulle.