Sinirinta -kaulakoru
Sinirinta -kaulakoru
Sinirinta -kaulakoru
Sinirinta -kaulakoru
Sinirinta -kaulakoru
-20%

Sinirinta -kaulakoru

20 % alennus
25,60 € 32,00 €
sis. 24 % ALV
Materiaalit: koivuvaneri, nikkelitön korumetalli
Koko: 75 mm x 38 mm x 3 mm
Ketjun pituus 75 cm
Toimitus 1-3 arkipäivää

Sinirinta on "pohjoisen satakieli", kuuluisan laululinnun sukulainen jota tavataan vain Ylä-Lapin tunturikoivikoissa ja soistuneilla kosteilla paikoilla. Se on myös Lapin maakuntalintu ja helposti tunnistettavissa värikkäästä rinnastaan. Saamelaiset kutsuvat sinirintaa nimellä giellavealgu, kielenlainaaja. Nimitys on oiva kuvaus linnun monipuolisesta äänimaailmasta ja se on mestarillinen lainaamaan muiden lintulajien lauluja. Sinirintaa kutsutaan myös tiuku- ja kellolinnuksi.


Korut on valmistettu käsityönä kotipajallamme Rovaniemellä. Kotimainen PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri painetaan ja laserleikataan Helsingissä. Painovärit ovat ekologisia, myrkyttömiä ja niillä on korkea UV-säteilyn kesto. Metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia, joka pysyy kauniina pitkään. Korun kuva on painettu molemminpuolin.

Materiaalit: koivuvaneri, nikkelitön korumetalli

Koko: korkeus 75 mm x leveys 38 mm x paksuus 3 mm
Ketjun pituus 75 cm

Korut toimitetaan kauniissa valkoisessa rasiassa, jossa niitä kannattaa myös säilyttää. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa! Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta, kuten mukana tulevassa korurasiassa. Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan. Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla. 


Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta 0,50 € kotimaiselle luonnonsuojelulle.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.