Kimalainen-korvakorut
Kimalainen-korvakorut
Kimalainen-korvakorut

Kimalainen-korvakorut

30,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Kimalaisen (bombus) erottaa helposti paksusta ja pörröisestä ulkomuodostaan. Ne ovatkin erinomaisia pölyttäjiä ja esimerkiksi mustikkasato on täysin riippuvainen kimalaisten tekemästä työstä. Lähes kaikki kimalaiset kerääntyvätkin parhaille mesimaille loppukesästä ennen kuolemaansa. Ainoastaan kuningattaret talvehtivat. Ne heräävät uudelleen keväällä luomaan uutta yhdyskuntaansa.

Korut on valmistettu käsityönä kotipajallamme Oulussa. Kotimainen PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri painetaan ja laserleikataan Kuopiossa. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille. Mukana tulee silikoniset stopparit.

Materiaalit: koivuvaneri, kirurginteräs

Koko: korkeus 60 mm (sisältää koukun) x leveys 35 mm x paksuus 3 mm

Kaiverrus on vain korun toisella puolella, takaosa puhdasta vaneria.

Korut toimitetaan kauniissa valkoisessa rasiassa, jossa niitä kannattaa myös säilyttää.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta 0,50 € kotimaiselle luonnonsuojelulle.Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa! Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta, kuten mukana tulevassa korurasiassa. Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan. Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.