Poronsarvet-korvakorut
Poronsarvet-korvakorut
Poronsarvet-korvakorut
Poronsarvet-korvakorut

Poronsarvet-korvakorut

30,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Porojen sarvet uusiutuvat vuosittain. Sekä hirvailla että vaatimilla on sarvet, sillä ne vaikuttavat eläimen asemaan tokassa. Hirvaat pudottavat sarvensa syksyllä rykimän päätyttyä, vaatimet keväällä vasojen synnyttyä. Poron sarvi on maailman nopeimmin kasvavaa luuta: se kasvaa jopa 2 cm vuorokaudessa.

Korut on valmistettu käsityönä kotipajallamme Oulussa. Kotimainen PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri painetaan ja laserleikataan Kuopiossa. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille.

Materiaalit: koivuvaneri, kirurginteräs

Koko: korkeus 68 mm (sisältää renkaan) x leveys 60 mm x paksuus 3 mm

Kaiverrus on vain korun toisella puolella, takaosa puhdasta vaneria.

Korut toimitetaan kauniissa valkoisessa rasiassa, jossa niitä kannattaa myös säilyttää.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta 0,50 € kotimaiselle luonnonsuojelulle.Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa! Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta, kuten mukana tulevassa korurasiassa. Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan. Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.