Korppi-nappikorvakorut
Korppi-nappikorvakorut
Korppi-nappikorvakorut
Korppi-nappikorvakorut
Korppi-nappikorvakorut
Korppi-nappikorvakorut
-60%

Korppi-nappikorvakorut

60 % alennus
12,00 € 30,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Korppi-nappikorvakorut on valmistettu alkujaan 2-laatuisista Korpin kesäyö -koruista, jotka eivät suunnitteluvirheen vuoksi kestä rengaskiinnityksessä. Pienellä muokkauksella ne saavat uuden elämän näyttävänä nappikorvakoruna, koska tuntuisi hullulta heittää muutoin täysin hyvälaatuisia tuotteita roskiin. Koruja on rajoitettu erä.Korppi on komea ja arvokas lintu, jolla on paikka useissa muinaisissa kulttuureissa viisaana ja yliluonnollisena eläimenä. Tarinoilla onkin pohjaa, sillä korpin on todistettu olevan poikkeuksellisen älykäs lintu. Korppi on taitava käymään vaihtokauppaa, se pystyy hillitsemään itsensä ja suunnittelemaan tulevaisuutta. Korpin on myös todettu ymmärtävän muiden yksilöiden oma tietoisuus, tunteet ja aikeet. Se myös pariutuu eliniäksi.

Korut on valmistettu käsityönä kotipajallamme Oulussa. Kotimainen PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri painetaan ja laserleikataan Helsingissä. Painovärit ovat ekologisia, myrkyttömiä ja niillä on korkea UV-säteilyn kesto. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille.

Materiaalit: koivuvaneri, kirurginteräs

Koko: korkeus 60 mm (napin kiinnityskohdasta alaspäin) x leveys 50 mm x paksuus 3 mm

Korut toimitetaan kauniissa rasiassa, jossa niitä kannattaa myös säilyttää.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta 0,50 € kotimaiselle luonnonsuojelulle.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa! Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta, kuten mukana tulevassa korurasiassa. Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan. Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla. 


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.